Грешно потребителско име или парола

Записване
Относно
Гледай видео Browse the site

За ManagerZone

Влезте в обувките на тактик с тази фантастична онлайн мениджърска игра. Ако обичате футбола и някога сте се чудили дали можете да сте успешен мениджър, ManagerZone ще Ви помогне да откриете отговора. Стартирали през 2001 г., ние сме една от най-старите уеб базирани мениджърски MMO игри, с огромна аудитория, която покрива всички краища на света. Този футболен симулатор може да бъде толкова неангажиращ или пристрастяващ, колкото Вие поискате да бъде: играйте десет минути на ден или десет часа, изборът е Ваш.

Станете Мениджър

Влезте във футболната вселена на мениджър на отбор. Трябва да вземате решения относно икономиката, подбора и обучението на играчите. Създайте привлекателна клубна марка, която кара вашия отбор да се откроява, изградете домашен стадион с клиники, ресторанти, магазини за сувенири и много други. И винаги помнете: отговаряте пред персонала и борда на директорите, ала и в крайна сметка пред феновете на вашия клуб. Това е трудна работа, но постиженията я правят да си заслужава.

Включете се

Като футболен мениджър сред много други мениджъри, допитвайки се до другите, можете да развиете или закриете вашия клуб. Участвайте във федерации и наваксайте с най-новите клюки чрез нашия онлайн вестник The Zone, създаден изцяло от други мениджъри. Гласувайте на националните избори за треньори и когато имате достатъчно опит, номинирайте се за тази отговорна позиция.

Въпреки че е важно да познавате приятелите си, е също толкова важно да познавате и съперниците си. Гледайте игри, за да анализирате конкурентите си и да изучавате техните силни и слаби страни. Планирайте внимателно и никога не спирайте да учите.

Скромно казано - най-добрата футболна мениджърска игра в интернет, ManagerZone ще Ви отправи предизвикателство за много години. Можете да играете ManagerZone в десктоп браузъра или на мобилното си устройство. Нашата приятелска общност от мениджъри ще Ви посрещне с отворени обятия, затова - присъединете се!