Онлайн Футболна Мениджърска Игра

Въвеждащо видео

Виртуален футболен мениджър

Тропи Мениджър е виртуален футболен мениджър при който получавате контрол на ваш собствен отбор. Тук вие сте шефа и трябва да се грижите за абсолютно всичко свързано с вашия отбор - финанси, тактика по време на мач, покупка на нови играчи. Присъединявайки се към тази виртуална вселена, вие ще се борите с други отбори (подобни на вашия) в борба за трофеи (първенство, национална купа, международни турнири) и слава. Ако искате да бъдете национален треньор, има избори на всеки два сезона, така че един ден може да управлявате и отбора на вашата страна. Може пък точно вие да спечелите Световната купа и да окичите страната си със слава и престиж.

Можете да играете играта напълно безплатно! Вашия отбор ще играе мачове за първенство три пъти седмично. Също така ще получавате доклад от тренировката на всеки един ваш играч. Ако не сте доволни от общите тренировъчни режими, можете да изработите персонална програма, за да сте сигурни, че всеки играч ще подобрява това което сте му задали. Можете да развивате млади играчи или пък да се фокусирате върху по-опитни такива.

Като мениджър на вашия отбор, ще се наложи да се сблъскате с много предизвикателства. Ще успеете ли да развивате отбора без да надхвърляте рамките на бюджета? Преглеждайки хилядите играчи на трансферната листа, ще откриете ли следващия Меси, Рууни или Роналдо? Можете ли да се справите без контузените и наказаните супер звезди във важните мачове? Тази игра е един своеобразен тест за вас! Можете ли да победите другите мениджъри, като използвате своя талант и изцедите всичките си умения в името на победата?

Нашият мач симулатор е най-завладяващия и най-реалистичния сред всички големи виртуални мениджърски игри. Можете да следите мача си на живо (всичките 90 минути + допълнително време) или просто да прегледате доклада от мача си в удобно за вас време. Просто изберете страната в която да се състезава вашия отбор и вече сте готови за най-голямото предизвикателство във вашия живот. Вие ще получите нов отбор веднага, без да е необходимо да изчаквате каквото и да било одобрение. Можете да се регистрирате абсолютно безплатно и единственото от което ще имате нужда е браузър (Mozila, Chrome, Internet Explorer и т.н.) с който да изпълнявате задачите си. Няма нужда да сваляте и инсталирате каквито и да било програми.

Снимки от играта

  • English
  • Español
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • Português (Brasil)
  • العربية
  • Chinese (Si)
  • Още »
Изход 17:50:40
Trophy Manager is developed by Trophy Games A/S the TM-community 2006-2024